Zwarte kleding wassen hoeveel graden

Op hoeveel graden kan ik mijn donkere was het beste wassen ? Donker en zwart wasgoed kun je het beste wassen door je kleding binnenste buiten in de. Zwarte was of donkere was in de wasmachine, zoals een zwart shirt of zwarte broek? Zwarte kleding kun je het beste op 30 of 40 graden wassen. Elke wasmachine geeft je de mogelijkheid om je was koud te wassen. Met de Ariel pods krijg je al jouw.

Ook moet je wol en zijde niet warmer wassen dan op 30 graden. Dit voorkomt dat je de kleding heter moet wassen. Ik wil dadelijk zelf mijn kleren wassen, omdat ik straks weer voor een hele week terug ga. Stinkende donkere was na wassen – Radar – het consumentenprogramma. Nadat de was gedroogd is stinken sommige kleding stukken nog wel. De witte was een paar keer per maand met 95 graden wassen.

Door je aan een paar regels te houden tijdens het wassen voorkom je dat je favoriete zwarte kledingstukken hun kleur verliezen. Wat betekenen de etiketten op de kleding zodat je weet hoe en op welk programma je mag wassen. Wassen kost geld, niet alleen vanwege het water en wasmiddel, ook vanwege het. Vroeger werd veel wasgoed vrij heet gewassen: vaak op 60 graden . Voor kleding die niet sterk is bevuild is dit een prima temperatuur om het weer. Nu met het wasmiddel voor zwarte kleding is het ook handig de was op te delen.

Ik deed eerst altijd de witte was op 60 graden en de bonte was op 40 graden. Ik heb alleen maar zwart ondergoed en dat moet op 40 graden. Nieuwe kleding wat voor het eerst gewassen moet worden gaat bij mij. Margaret Muir), maar die durf ik echt niet op 60 graden te wassen. Ik was mijn kleding op 30 graden, met robijn wasmiddel en robijn.

Ik ben inderdaad op minder toeren gaan wassen, dat wil zeggen: ik kies nu. Kleding wordt over het algemeen gewassen op 40 graden. Lees hier onze tips voor het wassen van je nieuwe spijkerbroek! De standaard wastemperatuur is 30 graden, bij eventuele vlekken. Om je jeans langer intens zwart te houden kun je deze voor de. De meeste gewone katoenen kleding gaat op 40 graden. Donkere was: Donkere kleding (zoals zwart, maar ook grijs).

Zo zie je op hoeveel graden je een kledingstuk mag wassen en welk wasprogramma je het beste.