Veel stof in slaapkamer

Wij geven je het antwoord hoe stof ontstaat en geven je tips om stof te verslaan in huis. Veel stof in huis – tips voor een stofvrij huis. Overigens stof ik iedere dag met een swiffer langs mijn apparaten heen, en erover! Er is ontzettend veel stof ; vanuit de ruimte komt het met tonnen per dag binnen, en ook wegverkeer. Als je het stof in je huis te veel laat ophopen, kun je allergieën en andere. Als je in elke kamer in je huis veel decoratieve voorwerpen hebt staan, dan zal het. Ze hadden echter veel last van rondzwevende stofdeeltjes die hun metingen verstoorden.

Waar komt het stof op de slaapkamer vandaan? Een schone slaapkamer zonder al te veel stof ziet er niet alleen aantrekkelijker uit, maar is bovendien ook beter voor de. Een oud huis kan ook zélf veel stof veroorzaken. Heb daar vooral last van op mijn slaapkamer die juist net helemaal gerenoveerd is. Hoi mensen, Ik ben tijdelijk bij mijn ouders in mijn oude kamertje. Vooral als je kinderen hebt wordt er veel stof en viezigheid het huis ingelopen.

Een speciale schoenenborstel buiten is ook een. Het ergst is het op de vensterbank in de huiskamer (zonkant). Ik merk voornamelijk dat er veel stof ligt, als de zon naar binnen schijnt. De slaapkamer verdient ook wat extra aandacht.

Je beddengoed levert veel stof op, maar ook in je bed kan er veel stof zijn door huidschilfers. Ik heb mijn spullen op mijn slaapkamer staan en ik heb erg veel last van stof. Ik heb maandag de boel nog schoongemaakt en stofgezogen . Maar heb gemerkt dat ik last heb van een te stoffige kamer. Maar dan nog is het niet normaal om zo veel stof te hebben. In de slaapkamer wil je zelfs niet je broek uitslaan omdat er anders urenlang een wolk.

Let erop dat je grondig poetst achter en onder het bed want daar hoopt zich heel veel stof. Voor en achter in de kamer zeg maar. Huidschilfers, stof en uitwerpselen van huisstofmijt effectief verwijderen. Een kamer met veel stof die ook nog eens vochtig is vormt een aangename. Veel voorkomende klachten zijn hoest, astma, eczeem, niezen en tranende ogen. Bij het schoonmaken is het verwijderen van stof het belangrijkst.

Besteed dus extra aandacht aan bed en slaapkamer.