Thermostaat koelkast doorverbinden

Weet iemand hoe ik de thermostaat van de koelkast moet door verbinden, zodat hij continu koelt. Ik ben bezig met het repareren van een Bosch koelkast. Hulp gevraagd bij foto van thermostaat om door te meten","rh":"klusidee. Koelkast Zanussi werkt niet meer","rh":"klusidee. Kan iemand mij even helpen met mijn pomp, – Kitehigh. Toon onderwerp – 12 volt schakelaar koelkast","rh":"camperforum. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Hoe vervang ik de thermostaat in een koelkast Lees, eveneens, ons artikel op de blog van Direct. Hallo allemaal, Ik wil checken of de thermostaat van mijn koelkast defect is. Hoe moet ik de draden doorverbinden en welke kleuren moeten. Nu heb ik ook iets gelezen over de thermostaat doorverbinden.

Maar ik weet niet hoe ik dit moet doen. Het is een ATAG Inbouwkoelkast Model. Waarschijnlijk een defect relais of thermostaat. Zo nee, dan kun je even de thermostaat loshalen in de koelkast. En even een van de amp stekkers van de thermostaat doorverbinden. We hebben een probleem met de koelkast in onze TEC. Bij het doorverbinden van de thermostaat zal de koelkast altijd blijven koelen neem.

Ik ben onlangs verhuisd naar een huurhuis, en de verhuurder heeft daarin een simpele thermostaat gehangen. Mijn liebherr koelkast koelt niet meer. Blauwe en zwarte draad van de thermostaat door verbonden en koelkast slaat niet aan. AANSLUITSCHEMA KOELKAST THERMOSTAAT, schema_therm.

Ik weet niet hoe technisch je bent maar ik zou de thermostaat even doorverbinden en een uurtje laten draaien, dit om te controleren of het. Door de thermostaat "kort te sluiten" lees doorverbinden zorg je er dus voor dat er vraag. Desnoods even je thermostaat doorverbinden om te kijken of de compressor door draait en koelt. Als dit zo is is je thermostaat kaduk. Is dat voor gas een andere thermostaat dan die voor 230V waarvan ik.

Op 12V zit er ook geen thermostaat in en verwacht dat de koelkast het.