Stretch broek te wijd

Ik merk dat een broek na een paar dagen (vooral jeans) te wijd is. Stretchspijkerbroeken zitten bij mij vreselijk en worden idd snel lelijk. Maar nu zijn al mijn broeken te groot. Want dat moet over de hele lemngte gebeuren dan anders zitten ze te wijd dus.

Kan ik de broek nu op 60 graden wassen en word ie dan (blijvend) strakker. Spijkerbroek die in model blijft, waar? Al mijn stretchjeans lubberen uit na het wassen. Een spijkerbroek krimpenHow nl.

Omdat je je spijkerbroek tijdens het dragen krimpt, zal de broek om je benen. De laatstgenoemde heb ik namelijk niet. Als de stof van je broek te groot is geworden na het dragen is het waarschijnlijk stretch -katoen. Elke keer na het wassen (in contact met water) zal de stof weer. Het is sowieso vaak beter om broeken een maat kleiner te kopen, iets. Brede benen en smalle taille – wat voor broek ? Je kent vast de struggles met een jeans die te strak is na het. Het enige is dat ik de broek vanaf de knieën ietwat te wijd vind zitten. Het lijkt soms haast onmogelijk om te vinden: een jeans met de perfecte.

Ik koop ze heus al een beetje strak, maar niet te. Broeken met stretch hebben bij mij even nodig, maar na een aantal keer wassen blijven die mooi zitten. De broek is te wijd op de rug – vaak word je dan verteld dat je een. Door de taille op twee plaatsen in te knippen en daar een stukje leer in te naaien. T-shirts van katoen kun je het beste een maatje te groot kopen. Ben je zo dol op die broek, past hij niet meer.

Kleding hoort gewoon perfect te zitten, maar dit is maar zel. Stretchbroek «wijd» donkerblauw – bpc bonprix collection nu in de onlineshop van. Deze broek zat wel lekker, alleen de pijpen veel te lang en iets te wijd.