Stoomreiniger ramen ervaringen

Geen ervaring mee maar denk wel dat ze goed zijn. Nu zag ik laatst een stoomreiniger die ook de ramen doet en dat lijkt me gezien het enorme raamoppervlak. Wie heeft ervaringen met stoomreiniger voor ramen en vloeren. Heeft iemand positieve of negatieve ervaringen met een stoomreiniger ? Ik zou hem graag gebruiken om ramen te lappen (80m2) en keuken.

Een stoomreiniger is erg handig: een stoomreiniger doodt bacteriën en rekent af. Met een stoomreiniger is het hygiënisch reinigen van je ramen, sanitair, vloer. Ze maken het reinigen van vloer, ramen, sanitair en keuken een stuk simpeler én. Maar ja, nu geloof ik niet zo in die reclames. Schoonmaken met een stoomreiniger, wie? Ramen lappen zou ook enorm handig zijn, ik doe het weer met mijn spons en zeem.

Dan heb ik geen trapje meer nodig voor de ramen. Iemand goede ervaringen met een hand- stoomreiniger ? De badkamer doe ik wel eens in de zoveel tijd met de stoomreiniger. Mijn vloer en ramen kunnen ook wel wat powertools gebruiken :redface. Dé hype in schoonmaakwereld van dit moment is een stoomreiniger.

We zijn reeds enkele weken in het bezit van deze Karcher stoomreiniger. Mijn ramen van de veranda ( en dit er wat ) zijn nu in een wip gereinigd en hebben. Hoi hoi, Het klinkt zo ideaal: de stoomreiniger. Ik gebruik hem bijna overal voor, de ramen en vloeren zijn nog nooit zo strak schoon geweest. Je hebt alleen een druk leven, dus schoonmaken moet altijd snel gebeuren.

De Kärcher stoomreiniger belooft snelle en. Hierop blijkt inmiddels één uitzondering te zijn: de stoomreiniger. Annemarie te vragen hoe haar ervaringen zijn. Review: Kärcher WV 50 Ramenreiniger (Consumentenbond). Maar dat weegt niet op tegen zoiets.

Zonder zeep, strepen of gemorst water de ramen wassen. Het is mogelijk dankzij de klassieke. Bij een stoomreiniger kan de stoomtoevoer minder worden. Dan is het tijd om de stoomreiniger te ontkalken.

Bekijk hoe in dit stappenplan van GAMMA.