Spijkerbroek laten krimpen in breedte

Heeft ieman enig idee hoe ik mijn spijkerbroek iets kan laten krimpen ? Broeken krimpen het meest in de lengte, en het minst in de breedte. Als je nieuwe spijkerbroek een maat te groot is, of als je oude spijkerbroek na veel dragen wijder is geworden, dan kun je het materiaal laten krimpen met. Ik heb sinds een jaartje een mooie Diesel- spijkerbroek, waar ik heel erg blij mee was. Nu niet meer, omdat ik ben afgevallen, en de broek simpelweg in bovenbeenbreedte en taile te groot is. Hoe kan ik mijn spijkerbroek laten krimpen?

Vergelijkbaar Geef je spijkerbroek de ideale pasvorm door hem te laten krimpen, maar wees wel voorzichtig. Maar nu vraag ik me af; kan ik hem, door hem te heet te wassen, toch een tikkie laten krimpen ? Want dan zou ie echt perféct zitten, ook zonder. Skinny jeans, beter te groot of te klein kopen? Mama-Life – Forum voor moeders, vaders en. Gebruik de heetste stand van je wasmachine om je jeans te laten krimpen. Doe dit alleen met (bijna) 100% katoen spijkerbroeken, anders kan.

De broek bestaat uit 98% katoen en 2% stretch. Nu is mijn vraag : HOE KAN IK HET LATEN KRIMPEN TOT MIJN MAAT ? De lengte maakt niet zoveel uit maar de breedte wel. Het gaat om een paar spijkerbroeken die normaal op 40° gewassen mogen. Ik zou ze ook gewoon laten innemen, misschien kan je mama dat doen Vork. Hallo Brunnie, ik vrees dat ze in de droogkast wel zullen krimpen, maar eerder in de lengte dan in de breedte, dus kan.

Als de spijkerbroek toch iets te groot is ga hem dan niet te warm wassen om hem te laten krimpen. De kans is groot dat de broek dan ongelijk krimpt waardoor. Iemand tips hoe ik hem kan laten krimpen ? Ik heb vorige week een spijkerbroek (met beetje strech) gekocht. Dat is inderdaad onzin, hij krimpt dan ook in de breedte dus zou dat zeker niet doen! Dan is het mogelijk om kleding te laten krimpen zodat de ideale pasvorm ontstaat. Te groot: ook spijkerbroeken kun je laten krimpen. Dat gaat wel ietsjes anders in zijn werk dan met een shirt of een trui. Antwoord: Dat kan, afhankelijk van het feit of je 100 % natuurlijke vezels kocht en of de jeans voorgewassen.

Ik zou zeker weten een broek liever laten verbouwen waarbij je er. PS Zo verslijt je spijkerbroek minder snel.