Spijkerbroek blijft afgeven

Probleem is dat ik dat nu al 3x heb gedaan. Hij heeft ook al een hele nacht in de azijn gelegen, maar blijft afgeven. Lees hier hoe je zorgt dat een donkere spijkerbroek niet afgeeft. Hallo allemaal, ik heb een nieuwe spijkerbroek die erg afgeeft er. Ik denk dat je er weinig tegen doet, vooral donkere spijkerbroeken blijven echt maandenlang afgeven. Staat bij sommige merken ook op de. De zwarte spijkerbroeken geven af op mijn huid en beige schoenen.

Hoe kan ik maken dat de kleur diep zwart blijft maar niet meer afgeeft ? Mijn spijkerbroek blijft blauw afgeven. Steeds als ik mijn broek aan heb zijn mijn handen enorm blauw. Dus paar keer gewassen, en intussen al een half jaar steeds wassen, maar de broek BLIJFT afgeven. Ik heb een tijd geleden een jeans gekocht bij Jack & Jones. Deze is al zeker 10 keer gewassen en geweekt in azijn+water. Azijn zorgt ervoor dat de kleur van jouw broek langer mooi blijft én dat jouw broek geen kleuren afgeeft. Een schoon gevoel en je jeans blijft langer mooi! Dit fixeert de kleuren, waardoor ze minder snel vervagen of afgeven.

De meningen over het aantal keer wassen van je spijkerbroek zijn nogal. Wanneer ik deze met witte nikes aan doe, geven de broeken blauw af. Daarna ook nog regelmatig wassen met azijn en het blijft donker! Je koopt een zwarte broek en verwacht dat hij zwart blijft. Het beste is om spijkerbroeken apart te wassen. De kleurstof indigo kan afgeven en daardoor andere kledingstukken ongewenst van een. Het probleem is dat mijn spijkerbroeken blauw afgeven, en is daar geef.

Laat natte spijkerbroeken nooit lang in de wastrommel zitten. Bij hele donkere jeans kan het voorkomen dat ze afgeven. De meeste mensen hebben het wel eens, of zelfs meerdere keren, meegemaakt dat hun nieuwe jeans zijn kleur afgeeft aan je billen. Hoe minder je een spijkerbroek wast, hoe mooier deze blijft. Daarbij hoort dat wij het belangrijk vinden dat jouw kleding lang mooi blijft. De broek kan afgeven op licht meubilair, was daarom eerst het nieuwe kledingstuk.

Deze jeans benadrukt je figuur, maar blijft vlot en casual ogen en biedt comfort door niet te strak te zijn. Glimmende plekken in een broek verdwijnen als men ze borsteld met azijnwater.