Opvangbak inbouw koelkast schoonmaken

Sinds een tijdje hangt er een vervelend luchtje in mijn koelkast. Het is een inbouwkoelkast, dus die lekbak krijg ik niet te zien. Ik weet niet of jij wekelijks de achterkant van je koelkast poetst Chica. Achter de koelkast zit de compressor. Hierop zit een plastic opvangbak voor het dooiwater. Er staat een stinkende laag water in en ik wil het schoonmaken, maar ik krijg hem niet los! Wij vertellen hoe je dit het beste kunt doen. Sinds twee weken een zeer nare stanklucht bij inbouw koel combi.

De inbouw koelkast uit de kast gehaald geen lekkage zichtbaar ook geen muizen. Ik heb de koelkast naar voren gehaald en zie aan de achterkant een. Het heeft twee dagen gekost van schoonmaken, maar het lijkt nu in orde. De meest voorkomende oorzaken van een lekkende koelkast staan. De opvangbak zit aan de onderkant de koelkast in de buurt van de. Vanboven is de koelkast en onderaan de diepvries. Schoonmaken met water met daarin een scheut Dettol Daarna nog een keer. Sinds gisteren stonk er iets bij de koelkast, ik zoeken en kon het niet vinden.

Ik moet het gaan schoonmaken, maar hoe pak ik dat aan zonder. Hoihoi,Ik heb laatst een koelkast gekocht (tweedehands). Heb je aan het afvoergaatje aan de achterkant gedacht bij het schoonmaken ? En het leidinkje vanuit de koelkast naar de opvangbak ook schoon? Als er water in de koelkast staat is er vaak een leiding verstopt. Tijdens het koelproces komt er condens in de ruimte die. Uw apparaat is voor huishoudelijk gebruik gemaakt. Ik heb een gebruiksaanwijzing nodig om de inbouwkoekkast eruit te halen. Zorg ervoor dat de leidingen van uw koelkast niet worden beschadigd.

Als het ijs in de koelkast is gesmolten het koelvak schoonmaken.