Naaimachine spoelhuis afstellen

Hopelijk zijn er hier mensen die me hiermee kunnen helpen. Afstellen van de Onder en Bovendraad Spanning. In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het spoelhuis plaatst. U kunt het spoelhuis dat op de machine is geïnstalleerd zo nodig afstellen om de. Plaats een spoel met draad in het spoelhuis in de naaimachine.

Onderwerp: Naaimachine spoelhuis afstellen. Het gaat niet over een patroon, maar ik weet niet waar ik het anders moet zetten. Hier volgen een aantal EHBO-tips voor je naaimachine en een. In machines met een spoelhuis aan de voorkant heb je dit spoelhuis met een. Stel online je vraag in de rubriek Naaimachine reparatie en krijg online. Ik heb net een nieuwe naaimachine en ik ben met iets heel simpels.

Ik ben met de naaimachine bezig, maar ik kom er niet uit. Ik heb onlangs een Singer naaimachine gekocht en probeer eens wat uit. Maar nu komt het nog regelmatig voor dat de onderdraad meerdere keren omhoog is. Wat voor vragen zijn er al eens gesteld over naaimachines, overlocken. Deze machines hebben geen spoelhuis maar een spoelbak, zie foto – Bernina, Pfaff.

Mijn (oude) naaimachine maakt geen steken meer. Het probleem is geleidilijk aan verergerd. Mijn naaimachine liep vanochtend vast. Nu heb ik het spoelhuis al uit elkaar gehaald en geolied, maar helaas is het probleem niet verholpen. Houd de ventilatieopeningen van de naaimachine en het voetpedaal vrij van opgehoopt stof, pluisjes en. Draai met de hand aan de stelschroef van de basisplaat (A). Breng de spoel aan in het spoelhuis, waarbij de. Lever de instructies bij de naaimachine als deze van eige-.

Voor een naaimachine met een drop-in systeem doen we het volgende: spoel- plaatsen. Leg de spoel horizontaal in de spoelhuis. Speciale aandacht is vereist rond de naald van de naaimachine. Het spoelhuis is er uit geweest, hoe plaats ik het terug ?