Miele magnetron werkt niet

Dit komt ws omdat er geprobeert is. Bekijk de tips en mogelijke oplossingen. Ik ben ineens verrast doordat van de combimagnetron de magnetron functie het niet meer doet. Voor de rest doet alles het nog goed. De hetelucht-oven doet het prima, maar de magnetron doet niet veel. Ik heb een Miele inbouw- combimagnetron H186MB. De magnetron werkt wel, want uiteindelijk gaat het water wel koken.

Heel vervelend: uw magnetron is kapot. Het is niet altijd nodig een monteur te bellen! Een combimagnetron waarvan de magnetronfunctie niet meer functioneert. Na enig zoekwerk blijkt de vermogensprint defect. Dit euvel kan niet gerepareerd worden. Voorstel van Miele was in eerste instantie om de oven om te ruilen. Mijn Miele H147-2MB inbouw mangnetron heeft kuren.

Af en toe werkt het wel en heel vaak ook weer niet. Deze gaat echter niet voor niets stuk. Wat is de nieuwprijs van een Miele combimagnetron H147 MB DZ? Maar ook voor andere Miele magnetron problemen.

Als ik de magnetron inschakel van de combi Miele H146 MB dan knettert hij geljk. Ik heb de buis, Sanyo 2M219H, doorgemeten en meet. Zekering-8a Miele magnetron bij MagnetronOnderdelen. Hallo, Mijn magnetron warmt niet meer op. Hij draait wel en al laat ik hem een uur draaien, geen warme maaltijd.

Wees voorzichtig met openen van de combimagnetron : u kunt alsnog een. Je kunt allicht de zekering vervangen: niet geschoten is altijd mis! Download hier gratis uw Miele H147MB handleiding. Warmhoudfunctie na een magnetronbereiding ( magnetron solo).

Wat moet ik doen als het draaiplateau van mijn magnetron niet goed werkt ? Als het draaiplateau van je magnetron niet.