Magnetron sterilisator prenatal

De Philips AVENT magnetronsterilisator is ideaal voor snel en effectief steriliseren, zowel thuis als onderweg. Met de Difrax magnetronsterilisator worden schadelijke bacteriën binnen enkele minuten gedood. Ik heb van een vriendin een magnetronsterilisator van prenatal te leen gekregen. Nou heb ik er geen gebruiksaanwijzing bij. Sluit de deksel en plaats de sterilisator in de magnetron.

Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen). Goede magnetron sterilisator van prenatal. Ideaal voor het steriliseren van speentjes en flessen. Kijk ook bij mijn andere advertenties. Tot die tijd kookte ik alles gewoon in een pannetje. Werkt prima en past precies in onze kleine magnetron. Het scheelt enorm in prijs vergeleken met die van andere merken.

Prenatal, helemaal wit van hard kunststof, met een soort los. Volgens de vriendin die mij de magnetronsterilisator gaf hoef ik het ding. Bekijk de folder actie van Prénatal en koop direct met korting in de winkel. Veilig steriliseren met de magnetronsterilisator van Difrax. De Difrax magnetronsterilisator doodt.

Een magnetron sterilisator is een apparaat waar je babyspullen als. Met een magnetronsterilisator kun je flesjes, fopspenen en flesspenene goed schoonmaken. Met het steriliseren bedoelen we van micro-organismen, zoals. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste magnetronsterilisator, flessensterilisator bij Prenatal details aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Ik heb nog een sterilisator voor flessen voor de magentron. Mijn magnetron gaat maar tot 800 watt, maar dat zal wel genoeg zijn hoop ik. Hoi, ik overweeg een magnetron stoomsterilisator van Avent aan te schaffen. Ik gebruik de magnetronsterilisator van de Prenatal.

Die magnetronsterilisator vond ik echt een uitkomst want met een huilbaby op de arm steeds boven die pan kokend water hangen, daar kreeg. Waarom gaan jullie naar de Prenatal ? Voor flessenwarmers, kolf, magnetron sterilisator etc. Met de Prénatal magnetronsterilisator maak je je flessen in een handomdraai steriel. Deze magmetronsterilisator is ook geschikt voor Philips Avent flessen. Flessen steriliseren in een magnetronsterilisator is inderdaad een stuk handiger.

Flessen uitkoken schoot er nog wel eens bij in, met de Difrax.