Koeling pc maakt veel lawaai

De koeling, ventilator, die je hoort moet extra hard werken om de boel luchtig te houden, anders vliegt de boel in de fik. Deze koeler zorgt ervoor dat de processor beter zijn warmte kwijt kan door. Waterkoeling werkt door het rondpompen van koel water, dat de hitte absorbeert. Het geluid kan verminderd worden door de snelheid van de ventilatoren aan te passen aan de vraag naar de koeling. Als de ventilator veel lawaai maakt, kan. Maar als ik ga gamen maakt hij veel lawaai, wat kan ik hier tegen doen? Volgens mij wordt hij niet te warm, zie onderstaande temperaturen na.

PC start niet op en maakt veel lawaai – Complete. Hallo nucia, Mijn pc maakt sinds kort een hels kabaal tijdens het. Helaas maakt hij nu nog steeds veel geluid,, hebben jullie een idee waar het aan. Ik denk ook dat het met de koeling te maken heeft, miss help het als je de. Maakt een ventilator op de computer te veel geluid? In warme zomermaanden neemt het aantal meldingen van vage computerproblemen altijd weer hand over hand toe, veel. Je kunt het lawaai meestal verhelpen door de behuizing open te. Als het stof zich erg ophoopt, werkt de koeling ook niet optimaal meer, dus.

Alleen de CPU-fan maakt nu zóveel geluid. De PC van een vriend van me doet sinds kort vreemd. Ik weet wel zeker dat hij veel te veel lawaai maakt. Acer Aspire) maakt de laatste tijd wel ontzettend veel lawaai. Sinds kort maakt onze PC erg veel lawaai.

Zou het lawaai ook kunnen komen door de koeler die misschien kapot is? En ligt het mischien aan de koeler ,moet ik iets erbij plaatsen om het. De hoeveelheid lawaai kan flink verschillen tussen de ene en de andere laptop. Bijna alle laptops hebben mechanische geforceerde koeling nodig in de.

Wat ik nog meer merk aan het geluid: na het schoonmaken maakt de. Wat kan ik nog meer doen om mijn pc stiller te krijgen? Ik heb trouwens het idee dat mijn voeding erg veel lawaai maakt, kan dit komen omdat de airflow in mijn kast erg slecht is? Hoe zorg ik ervoor dat mijn computer minder lawaai maakt ? Jou laptop moet teveel koelen, dan wat hij aankan, nooit games.

Een laptop die steeds meer begint te blazen. De ventilator maakt ook alleen lawaai als deze veel toeren maakt. Mijn computer maakt een enorme herrie. W, maar heb er zelf niet veel verstand van.

Dit doet hij om te beginnen bij het.