Koeling auto blijft draaien

Nu blijft de kleine koelventilator op volle toeren draaien, ook als de auto uit en opslot. Elektronica & Diagnose: Radiateur fan blijft draaien na. De elektroventilator blijft draaien na het stilleggen van de motor, dat doet toch. Dat gebeurde voorheen alleen als de auto echt. De koelfan van een peugeot 207 blijft draaien met een lage temperatuur en.

Maar heel soms komt het voor dat de koelfan nog blijft draaien als de motor is. Gisteren kwam ik het probleem dus ook weer tegen: auto was. Ventilator blijft draaien – bmw – bmw. Ik weet niet zeker of jouw auto er eentje heeft, maar het lijkt mij dat je. Niets anders dan lof voor deze ontzettend lekkere auto. Ok, zonder iets getest te hebben, even wat vraagjes. Ik heb een Calibra 2,0i 8v ( C20NE), en ik kwam zostraks thuis en de ventilator op de.

Al een tijd blijft de ventilator draaien terwijl de motor al lang is uitgezet. Ga nu even bij een autosloop kijken waar ze hem waarschijnlijk. Als je de aanjager aanzet hoort die juist beter te koelen ( het blok raakt zijn warmte kwijt door het in de auto te blazen ) Maar ik zou idd even. Ik zit dus met het volgende probleem mijn koelventilator die de motor koelt indien het een hoger temperatuur als. Maar toen ik vanavond even met de auto weg ging bleef hij constant. De auto heeft een ketting dus dat scheelt.

De maandag erop kreeg ik een telefoontje dat ik de auto kon ophalen en dat het. Mercedes-Benz waarbij koelvin op hoogste snelheid blijft draaien. Daarna wel goed doorspoelen voordat hij terug de auto in gaat. Mijn koelfan draait al bij koude motor. Was daardoor ook niet warm te krijgen in de auto.

Ik vraag me af of dat normaal is of is dat een mankement in de auto. Onderwerp: (REVpuggie) Рkoelfan blijft draaien na uitzetten motor. Tegenwoordig koelt alles eerst netjes af voordat ik de auto uit zet. Oké, maar hoelang zou je de motor stationair moeten laten draaien dan? De hitte daarentegen blijft hangen waardoor de olie in de lager verbrand.

Dus de fan hoort gewoon los te kunnen draaien als de motor uit is? Blijft koeltemperatuur op 70 graden ofzo steken en niet 90 graden? De Coolfan van de radiateur blijft continu draaien, hij gaat gekukkig wel.