Kleding per ongeluk op 60 graden gewassen

Wist jij dat je gekrompen kleding terug naar zijn originele staat kunt brengen? Ik heb een tijdje per ongeluk mijn stoel kussentjes te heet gewassen. Discussie thuis; op hoeveel graden wassen ? En verder waspoeder speciaal voor zwarte kleding is aan te raden. Haha ja heel gek maar heb ze eens per ongeluk op 60 ° gewassen, was echt.

Ik was mijn kleding altijd op 40 graden. Maar mijn vraag is hoe warm moet ik me kleren wassen zodat ze een beetje krimpen. Ik wil dat ze een iets krimpen niet. Voortaan sta je te juichen bij de wasmachine als er weer per ongeluk een. Kleding die krimpt na een wasbeurt is een veelvoorkomend verschijnsel. Was je kleding op 60 graden die alleen op 30 graden gewassen mag worden. Vroeger werd de was altijd erg heet gewassen : meestal op 60 ° C of 90° C. Lees hier op hoeveel graden je kleding het beste kunt wassen.

Kijk uit dat er niet per ongeluk een leuk shirtje in terecht komt. Het beddengoed van mijn man en mij was ik op 60 graden, dat van de kinderen op 30. De meeste gewone katoenen kleding gaat op 40 graden. Maar nu geeft de klant aan dat er ook andere kleding verkleurd is en wil. Of is het per ongeluk 60 graden geweest :roll:. Hoe gaat deze klant aantonen dat ze ook echt gewassen heeft volgens de gestelde voorschriften? Helaas had mijn moeder hem per ongeluk bij de 95-gradenwas gedaan en.

Omdat ik nieuwe kleding meestal voor het aantrekken in een bakje zet met. Was dit op minstens 60 graden om te zorgen dat het goed schoon wordt. Mijn ervaring met 95 graden wassen is dat het meestal niet. Ik heb namelijk vaak shirtjes die op 30 graden gewassen moeten. Ze zeggen wel eens dat handdoeken pas hygiënisch schoon worden op 60 graden . Let wel op dat je minstens eenmaal per week op 95 graden wast.

Nog een keer kijk je op de display van de machine en zie je dat je per ongeluk op 80 graden gewassen hebt. Vind hier alle wasvoorschriften, tips en adviezen voor kleding wassen. Heb je per ongeluk wel te veel zeep gebruikt?