Ikea keukenplanner werkt niet

Heb je een vraag of zoek je meer informatie over IKEA Keukenplanner : de online keukenplanner van IKEA? De IKEA Keukenplanner installeert niet. In de opgegeven specificaties voor de MAC zie ik dat mijn systeem te nieuw (10.10.5) is en de door. Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Nu willen wij eens kijken wat Ikea heeft met de 3D keukenplanner. Kortom daar kom ik niet verder mee helaas. Hierbij wil ik een klacht melden over IKEA : Kan bij keukenplanner de boel niet opslaan ! Ook op Mac werkt het programma niet.

Als de keukenplanner weer goed werkt of als er in ieder geval serieus wordt. Ik heb laatst de home planner van ikea gedownload om een keuken te. Vergelijkbaar Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Maak je eigen ontwerp met behulp van de Ikea keukenplanner en vraag een offerte aan voor onze. Of mail het vanuit de keukenplanner maar vergeet dan niet uw e-mailadres apart in de omschrijving te. Ga je echt niet meer naar IKEA gaan omdat hun keukenplanner niet op de Mac werkt ? Als ik de Ikea keukenplanner wil gebruiken begint hij op te starten maar na een.

Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als. Ik wil gebruik maken op de Ikea site van de nieuwe keukenplanner, maar die werkt niet bij mij. Virtuele kamers inrichten met producten van IKEA. Helaas werkt de software tergend langzaam, omdat het inladen van objecten veel systeembronnen vereist.

IKEAHelpt keukenplanner in Chrome 43 en IE11 werkt bij mij niet. Alles gaat traag en draaien is niet mogelijk. Ipad2 de keukenplanner van Ikea wil openen, dan lukt dat niet want. De keukenplanner -browser versie- werkt niet op de iPad. Ik krijg hem maar niet werkende op mijn iMac.

Met de keukenplanner kunt gemakkelijk uw keuken uit tekenen en.