Hg sportkleding ervaring

Heb jij al ervaring met dit product of andere tips? HG vieze geurtjes uit sportkleding "! HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding is een uiterst effectieve. Werkt echt top, voeg je gewoon aan je wasmiddel toe. Kring mijn hardloopkleren zweetgeurvrij! Die vieze zweetlucht in je sportkleding, ook al pak je dat shirt net schoon uit. Ik vroeg me af, weet iemand of dit ook werkt met sportkleding ? Of HG sportkledinggeurrverwijderaar ofzo?

Helpt echter ook prima in gewone kleding ;). Hoe krijg ik de zweetlucht uit mijn kleding? Deel jouw ervaringen hieronder in de comments! Zodra ik klaar ben met sporten ruk ik de natte sportkleding van mijn lijf en spring onder de douche. Even soppen en alles is (en ruikt) weer. Mijn ervaring heeft me geleerd dat het wassen met een vloeibaar middel er voor zorgde.

HG alle nare geurtjes weg voor sportkleding, werkt geweldig. Verkrijgbaar bij de drogist waar ze HG producten verkopen. Voordeel is dat de kleding niet vaal wordt. Ik weet niet of het invloed heeft op de geur, in elk geval ruikt mijn sportkleding nooit naar zweet.

Ik heb er hele goede ervaringen mee. Sinds ik de wasmachine heb laten draaien met een onderhoudsbeurtmiddel van HG en het vloeibare wasmiddel vervangen heb voor. HG tegen nare geurtjes weg verwijdert nare geurtjes op een effectieve en biologische manier veroorzaakt door urine, uitwerpselen, braaksel, huisdieren. Op deze website vind je veel onderzoeken en ervaringen met HG.

Wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding. Reviews over Sportartikelen en sportkleding in Nederland en meer informatie vindt je op Opiness. Hg Tegen Nare Geurtjes In Sportkleding. HG witter dan wit is ook voor de handwas te gebruiken.

Ontworpen voor: het opschroeven of afnemen van cassettes van het type Shimano UG of SRAM Aris. Nooit meer stinkende sportkleding want HG doet wat het belooft! Maar je kunt ook fris gaan sporten zonder schoonmaakmiddel HG, lees mijn tips. HG Beeldschermreiniger Flesje Nieuw.

Je kunt ook een speciaal wasmiddel van technisch materiaal gebruiken. Zo heeft Fleuril speciaal wasmiddel voor sportkleding : Fleuril Active. HG Tegen Nare Geurtjes In Sportkleding 500 G.