Gebreide trui kleiner maken

Is trui dan niet gekrompen dan eventueel wassen en in de droger. En in mijn geval was het echt niet lelijker geworden, alleen veel kleiner ! Kan je te breed uitgevallen trui kleiner maken? Toelichting: Ik heb een trui die veel te breed is uitgevallen. Kan ik de extra flappen afknippen, afwerken en dichtnaaien? Ik heb dus net mijn nieuwe trui binnen gekregen, nu blijkt hij toch wel erg wijd te zijn.

Indien de trui vrij los gebreid is zal hij in de was nauwelijks tot niet. Kan ik een wollen trui in elkaar zetten met de naaimachine? Zelf lock ik alle gebreide dunnere stoffen, maar echt zelfgebreide truien zet ik. Het gaat om een trui die lijkt op een soort van gebreide trui, maar dat is het niet. Ik heb van de week een soort van bolerootje gebreid voor mijn dochter. Wil je hem een of twee maten kleiner hebben, dan leg je je shirt. Met een wollen trui is het makkelijker om hem op te rekken dan een katoenen variant.

Je kunt de taille oprekken door hem nat te maken en samen met. Je kan een trui laten krimpen in de was, hij zal waarschijnlijk alleen niet overal gelijkmatig. Ik laat haar zien hoe zij haar kleding anders kan combineren en welke (soms kleine) veranderingen het kledingstuk passend maken voor haar. Merk op dat gebreide kledingstukken zoals katoen, wol en kasjmier beter op. Ik heb al een jaar de wol in huis voor een trui maar de berekeningen houden me steeds tegen. In het verleden heb ik wel twee truien gebreid, dat was makkelijk.

Mijn scherm is flink uitvergroot, je eigen schermpje zal veel kleiner zijn. In hoeverre is een trui door een (goede) kleermaker te vermaken? Dan bijvoorbeeld het versmallen van de mouwen, het arm gat kleiner maken. Voor het smaller maken van mijn t-shirt heb ik niet veel nodig gehad.

Maak jij ook wel eens kleding kleiner ? Na afloop merken we dat de trui wat kleiner en steviger geworden is. We dragen de trui weer drie of vijf keer en dan gaat hij weer in de was. Verder niet veel mee doen, en er zijn gebreide wollen truitjes of. Gebreide DROPS trui met vetersluiting op het voorpand van ”Alpaca BouclĂ©”.

Sommige truien of vesten zijn zo mooi of zitten zo fijn, dat je ze het liefst elke dag zou dragen. Vooral bij dikke, grof gebreide truien is dit een probleem. Het overkomt zelfs de routiniers onder ons: een trui of een spijkerbroek is in de.