Calor strijkijzer lekt water

Het water loopt er gewoon uit aan de onderkant terwijl het rechtop staat. Wanneer het apparaat lekt of wanneer er problemen tijdens het functioneren. Uw strijkijzer is bedoeld voor gebruik met gewoon leidingwater. Hoi, Nieuw strijkijzer gekocht omdat mijn " hele oude, oude strijkijzer " lekte. Nu ga ik net strijken, beginnen met mijn bloesje die de laagste.

Strijkijzer braakt bruin water uit, help! Waarom lekt mijn strijkijzer altijd als ik iets wits aan het strijken ben? Te weinig stoom, kalkaanslag, lekken in het reservoir. Loopt er water uit de gaten van de zool, dan is het strijkijzer misschien. Mijn strijkijzer blijft continue water lekken tijdens het strijken ,zodat mijn stijkgoed wel erg nat word.

Zit er voldoende water in het reservoir? Gebruik het juiste water voor je strijkijzer. Des Centres-Service Agréés par Calor assurent notre service après-vente. Calor dus en die heeft een eigen ingebouwde ontkalking plus een. Apparaat lekt wat water bij het opwarmen naar de juiste temperatuur. Indien het water erg hard is, de stoomtank vaker omspoelen. Ik heb een stoomstrijkijzer van Tefal. Een nadeel vind ik dat hij water lekt als je begint met stomen.

Ik doe dan van tevore op de strijkplank flink stomen. Ik was de laatste tijd een beetje aan het sukkelen met mijn. Plus Het strijkgemak Minder zwaar dan mijn huidige strijkijzer tijdens het. Groot om op te bergen Lekt water op de grond Het knopje. Kalk, het is de grootste vijand van een stoomgenerator.

Daarom heeft Tefal de kalkverzamelaar. Waarom moet ik het waterreservoir legen voordat ik het strijkijzer op ga bergen? Soms lekt er water uit de zoolplaat tijdens het strijken. Toch ging het apparaat steeds vaker lekken. Later ging het ook bruine, lastig tot niet te verwijderen watervlekken spugen over het schone en kostbare wasgoed. Ik kon met een gewoon strijkijzer niet zo goed strijken vanwege lichamelijke klachten. Paar jaar oud weinig gebruikt lekt water doet het redelijk. Het strijkijzer mag tevens niet meer gebruikt worden als het lekt of wanneer.

Controleer eerst of er voldoende water in het waterreservoir zit. Bij het verdampen van het water neemt de concentratie van elementen in het water toe. Stoom stand van het ijzer is moeilijk intestellen, lekt daarom erg snel. Tijdens het strijken steeds water verlies, levens gevaarlijk.