Broek iets te strak

Je kunt je spijkerbroek ook iets langer maken door deze in de lengte op te rekken. Nu is het probleem dat de bovenbenen wat te strak zitten. Zou dus op zoek gaan naar een broek die wel gelijk goed zit. Al mijn stretchjeans lubberen uit na het wassen.

Door het warme water wordt de broek die te krap zit wijder. Ik heb gister een mooie broek gekocht, maar ik ben er nog niet uit of dit de goede. Is de broek nu iets te strak dan na het wassen niet in de droger doen maar. Hier lopen we allemaal wel eens tegenaan…. Is je broek net iets te klein geworden? Gooi hem niet weg want door hem op te rekken krijg je weer de goede maat.

Een te kleine jeans is precies hetzelfde. Gelukkig hoef je hem niet achterin je kast te leggen, maar kan je die. Je kent vast de struggles met een jeans die te strak is na het. Dit helpt natuurlijk alleen om het ceintuur gedeelte iets kleiner te maken.

Ik moet zeggen dat ik een broek van Circle of Trust heb die niet uitloopt. Als ze net iets te strak zitten dan lopen ze op die plekken nog uit. Bij deze broek lopen de pijpen iets uit vanaf de knie en hierdoor lijk. Nauwe broeken zouden ook darmklachten opleveren en vaginale infecties. Ze waren iets te dik en zo ontstond op de plek waar de zenuw de. Bij aankomst blijken ze een stuk kleiner te vallen dan mn normale maat. Dan is je broek ook niet een maatje te klein.

Helaas valt deze broek iets kleiner en zit hij dus te strak. Ik kom er wel gewoon in, maar voor het lekkere is hij net te klein en dit staat ook niet. Meestal pas ik dan een maat kleiner die net wat te strak zit. Zit uw broek te strak bij de taille?

Dankzij deze broekbandoprekker is dit geen probleem meer. Bevochtig de stof, plaats het apparaat en rek de stof. Dit is iets wat dus heel vaak gebeurt. Zelf heb ik ook nog wel wat broeken die te strak zijn en die ik toch in mijn kast heb omdat ik ze zo mooi.

Zodat je zeker weet dat je broeken niet achterin de kast belanden. Om ervoor te zorgen dat je spijkerbroeken niet (ongedragen) achterin de kast.