Betekenis lampjes vriezer

Nu heb ik net mn vriezer helemaal volgestouwd met vlees voor de hond en nu brand er een oranje lampje met een driehoekje er naast. Het groene lampje geeft aan dat het apparaat in werking is. Hallo,ik heb een behoorlijk oude vriezer (Bauknecht GK22) waar ik geen. Groenlampje = vriezer staat aan, Roodlampje betekent dat er een. Ik heb hier een vriezer staan die ik vandaag in gebruik wil gaan nemen. Ik heb een hele oude Bauknecht vriezer (25 jaar oud) die het nog prima doet. Het juiste gebruik van de vriezer en ook een. Het lampje met de uitroepteken brandt al een week.

Toegevoegd na 15 minuten: Er brand een rood lampje. In de handleiding staat vaak aangegeven wat de betekenis is. Hallo, Na het ontdooien en reiningen van mijn diepvriezer ( merk: Frigibel F245 ), blijft het oranje S- lampje branden. Open de diepvriezer niet bij stroomstoringen of. Op de Zanussi website staat: Indien vriezer op invriesstand staat. Die mevrouw waar ik hem van heb mailde me dat oranje lampje hoort te. Rode driehoek betekent dat vriezer warmer is dan -15 graden, dus te weinig koelkapaciteit. Ik meende dat de oranje knop van de vriezer altijd aan stond.

Ik neem aan dat het groene lampje dient voor: stroom de rode voor storing en. RODE LAMPJE : Als het vriescompartiment onvoldoende koud is, zal het rode. Ik ben op zoek naar hulp voor onze Liebherr vriezer. De indicator kleurt na vijf maanden oranje en na zes maanden rood. Er zijn drie gekleurde controlelampjes binnen in het apparaat die de werkingsmodus van de vriezer aangeven. Groen lampje (1) Gaat branden als het. De bak (32x23x14 cm) staat in een oude vriezer. Binnenkort de lampjes anders aan het rekje maken voor een betere lichtspreiding.

Zo krijg recycling een compleet nieuwe betekenis Echt top. Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van AEG. Selecteer de passende productcategorie en lees meer over onderhoud, reiniging en reparaties van uw Bosch apparaat. Bij SuperFrost zal de temperatuur in de vriezer niet boven de -18°C uitkomen.

LED-zuilverlichting beschikt over 66 LED- lampjes die niet alleen een goede. Controleer eerst of de lampjes op de Homeplugs branden zoals op de. Het bovenste lampje geeft aan of de Homeplug aan staan. Wacht bij de maximale hoeveelheid levensmiddelen.

Wanneer grote hoeveelheden vers voedsel in.